Met de camper op reis

Bepaal je eigen koers

OVERWINTEREN

Overwinteren met een camper in Portugal of Spanje, wie wil dat niet. Helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Meestal niet omdat we niet zoveel vrije dagen hebben of omdat het niet betaalbaar is.

Wanneer u bijvoorbeeld gepensioneerd bent en wel over zoveel vrije tijd beschikt dan kunt u onze camper huren voor meerdere weken in het laagseizoen voor een heel aantrekkelijk aanbod. Onze complete camper is uitermate geschikt om een langere tijd in te verblijven. Hoe heerlijk is het om er tijdens de winter tussenuit te knijpen! Geniet van de vriendelijke bevolking en het prachtige landschap. Campers zijn ideaal voor een rondreis in het milde mediterrane klimaat van Spanje of Portugal als het hier wat kouder wordt. Daarnaast is overwinteren met een camper natuurlijk voordeliger dan een camper huren in de zomer.

Een ander bijkomend voordeel is dat er in deze periode veel minder toeristen zijn. Het weer is aangenamer waardoor het aantrekkelijker is om actieve dingen te gaan doen. Lekker fietsen, wandelen of andere uitstapjes. Overnachtingen op campings zijn ook voordeliger in de winter.

Overwinterlocaties die erg in trek zijn in Spanje zijn bijvoorbeeld aan de Costa Blanca, Benidorm, de Costa Brava en de Costa del Sol.

De populairste streek om te overwinteren in Portugal is de Algarve. De Algarve is het warmste en droogste deel van Portugal. Dankzij het Middelandse zeeklimaat zijn de winters mild. In de maanden januari en februari is de gemiddelde temperatuur 16 tot 17 graden en schijnt de zon gemiddeld 6 uur per dag.

Wanneer u onze camper huurt voor minimaal 8 weken aansluitend in de maanden november, december, januari of februari, dan is de huurprijs € 3.080,-

Wilt u de huurprijs weten voor een andere periode of een ander aantal weken, nemen dan contact op via ons e-mailadres.

Spanje en de Costas